Termeni si Conditii

Acesta este site-ul oficial al Fundatiei Crestine de Ajutorare.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Fundatiei Crestine de Ajutorare. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.fcacluj.ro.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a datelor cu caracter personal de catre Fundatia Crestina de Ajutorare, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Continutul site-ului www.fcacluj.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Fundatiei Crestine de Ajutorare. Materialele publicate si continutul www.fcacluj.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.

Fundatia Crestina de Ajutorare nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.fcacluj.ro. Fundatia Crestina de Ajutorare isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.fcacluj.ro,in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.

Fundatia Crestina de Ajutorare isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.