Proiecte în Desfășurare

Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Proiectul are ca scop îngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliu, prin acordarea de ajutor pentru activități instrumentale ale vieții zilnice.

Vreau să ies din Pata Rât

Proiectul Vreau să ies din Pata Rât are ca scop formarea și dezvoltarea unor abilități și deprinderi comportamentale adecvate, în vederea facilitării integrării sociale a copiilor.

Sprijin Școlar

Acest proiect are ca scop îmbunătățirea rezultatelor școlare și dezvoltarea abilităților sociale și emoționale pentru a facilita integrarea socială a copiilor.

Sănătatea femeii (Proiect Pata Rât)

Proiectul vizează îmbunătățirea stării de sănătate a femeilor rome din Pata Rât, care suferă din cauza bolilor netratate, pentru că nu au posibilitatea de a merge la medic.

Fundatia Crestina de Ajutorare - Cabinet fiziokinetoterapie

Cabinet fiziokinetoterapie

Oferim servicii de electroterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic pentru afecțiuni reumatologice, neurologice, posttraumatice și diverse tulburări de statică vertebrală (cifoze, scolioze, hiperlordoze) dar și consultații medicale

Fundatia Crestina de Ajutorare - Farmacie

Farmacie

Farmacia Fundației Creștine de Ajutorare a fost înființată în 1990 cu scopul de a veni în întâmpinarea unor nevoi medicale ale comunității, prin distribuirea de medicamente și materiale medicale

Arhiva

Arhiva proiectelor în care s-a implicat Fundația Creștină de Ajutorare de-a lungul anilor