Voluntariat

Într-o lume în care timpul este împărțit pentru majoritatea dintre noi, e destul de greu să punem deoparte timp și pentru lucruri care nu intră în categoria ”obligatoriu de făcut” și totuși, dacă stăm să ne uităm mai atent, de multe ori găsim că avem timp. Ce nu realizăm de fapt, e că nu știm cum să facem să nu-l pierdem. Ca și în privința banilor, timpul, dacă este bine investit îți aduce satisfacție și roade.

Ați auzit de expresia ”Plăcut obosit”?

Această oboseală plăcută o experimentează cei care se bucură de lucrul bine făcut dar mai ales, cei care se implică în viața celor din jur.

Venim de la muncă deseori obosiți după timpul petrecut acolo pentru noi înșine într-un oarecare final, apoi, avem nevoie de timp tot pentru noi, pentru a ne reîncărca bateriile - o nevoie absolut normală și reală. Sufletul nostru însă mai are nevoie de timp și pentru altceva – pentru a ajuta, pentru a face un bine cuiva, fără să urmărim vreun interes anume în afară de binele celuilalt. O nevoie la fel de mare dar care oferă mai multă împlinire decât munca și timpul pus deoparte pentru noi.

Voluntariatul îți oferă ocazia:

  • ... să faci un pas în afara lumii tale, să ai o perspectivă diferită asupra oamenilor, asupra vieții;
  • ... să descoperi că ceea ce ai, poate fi oferit altuia sub diferite forme: o mână întinsă, timp, cunoștințe, abilități, zâmbete;
  • ... să descoperi că ceea ce ți s-a dat, nu ți s-a dat să ai doar pentru tine ci ca să împarți.

Ești binecuvântat pentru a fi o binecuvântare pentru alții!

VOLUNTARIAT ÎN PROIECTUL ABCDAR LA PATA RÂT

Dacă dorești să fii un sprijin pentru copiii din Pata Rât, să-i ajuți să învețe literele și cifrele mai ușor și să descopere lumea, dincolo de dealurile din Pata Rât, te așteptăm în echipa noastră.

VOLUNTARIAT ÎN PROIECTUL SPRIJIN ȘCOLAR

  • Ai pregătire sau experiență în predarea următoarelor discipline: matematică, limba și literatura română sau engleză?
  • Poți să ajuți copii de clasa a V și a VI să învețe mai bine la una din aceste discipline?
  • Ai 2, 3 ore la dispoziție săptămânal între 14:00 – 17:00?

Dacă DA, te așteptăm în echipa voluntarilor care oferă sprijin școlar, sub formă de meditații, copiilor din clasele a V-a și a VI-a.

Poți să faci chiar tu diferența în viața unui copil!
Te așteptăm să te înscrii.

Detalii și informații la telefon: 0264.422.011 sau la 0753.085.101, zilnic între orele 8:00-16:00 sau pe e-mail – office@fcacluj.ro