• Fiziokinetoterapie
  • NAȘUL

Misiunea Noastră

Fundația Creștină de Ajutorare este o organizație nonprofit a cărei misiune este să întindă o mână celor în nevoie, să fie un sprijin copiilor și părinților aflați în dificultate și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții acestora.

Viziunea Fundației Creștine de Ajutorare

FCA și-a început activitatea imediat după evenimentele din Decembrie 1989 organizând primirea și distribuirea de bunuri materiale celor în nevoi de la organizaţii de caritate din străinătate, dovedind constant responsabilitate, transparență și implicare nedisimulata.

În anul 1997 a luat naştere oficial Fundația Creștină de Ajutorare din Cluj-Napoca; de atunci şi până în prezent ne-am implicat în: distribuire de medicamente și materiale medicale, proiecte de asistență socială și proiecte educative pentru copii dezavantajați.

Viitor cu speranță

Vrem să îi încurajăm persoanele dezavantajate să îndrăznească să privească înspre viitor cu speranță.

Dezvoltare armonioasă

Răspundem la nevoile copiilor și tinerilor care se găsesc în circumstanțe adverse și urmărim dezvoltarea lor armonioasă pe termen lung.

Inimi darnice

Dorim să întâlnim oameni cu o inimă mulțumitoare și dăruitoare, cărora să le arătăm persoane sau proiecte în care pot investi cu încredere.

Valori creştine

Suntem îndrumați, în tot ceea ce facem, de valorile moral-creștine - de respectul, compasiunea, dragostea și grija față de oameni.

Proiecte FCA în Desfășurare

Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Îngrijire persoane vârstnice la domiciliu

Proiectul are ca scop îngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliu, prin acordarea de ajutor pentru activități instrumentale ale vieții zilnice.

Sprijin Școlar

Acest proiect are ca scop îmbunătățirea rezultatelor școlare și dezvoltarea abilităților sociale și emoționale pentru a facilita integrarea socială a copiilor.

Fundatia Crestina de Ajutorare - Farmacie

Farmacie

Farmacia a fost înființată în 1990 cu scopul de a veni în întâmpinarea unor nevoi medicale ale comunității, prin distribuirea de medicamente și materiale medicale.

Implică-te și tu alături de FCA!

Fii Voluntar

Donează

Donează cei 2%

Noutăți

Marea Lege a Fericirii

Marea Lege a Fericirii

Marea lege a fericirii: Fericirea ta depinde de cum gândești despre lucrurile care ți se întâmplă, nu de ceea ce ți se întîmplă.

Sprijin școlar 2017

Sprijin școlar 2017

Odată cu trecerea sărbătorilor, în proiectul Sprijin Școlar, s-au reluat meditațiile la limba română, matematică și limba engleză.