Mission statement

Christian Aid Foundation is a non-profit organization whose mission is to reach to those in need, to support children and parents in difficulty and to contribute to improve their life quality.

Our aim is to meet people with grateful and generous hearts who would reach to those in need.

We want to see children and young people who live up to their full potential and who dare look hopefully into the future.

In everything we do, we are guided by the Christian moral values: by respect, compassion, love, and care for people.

Read more

News

Feb 24 2017
Marea lege a fericirii
Marea lege a fericirii

Marea lege a fericirii: Fericirea ta depinde de cum gândești despre lucrurile care ți se întâmplă, ...

Read more

Feb 15 2017
Credința pentru pasul următor
Credința pentru pasul următor

Cu totii avem momente când avem nevoie să fim încurajați și să primim asigurarea că suntem pe ...

Read more

Life stories

Întâlnirea noastră a început cu un cadou pe care Tabita mi l-a oferit – câte un nou desen, creație proprie, pentru mine, soțul și sora mea. M-am bucurat așa de mult de ele. A fost o întâlnire deosebită, care m-a apropiat mult de Tabita. Am început întâlnirea prin a-i propune o idee de activitate și anume, să oferim un pachețel cu mâncare unui om sărac. Tabita a fost tare încântată de idee.
Read more
Nici nu știu de unde să încep… După toate greutățile din relație din ultima perioadă nu pot să neg că nu am fost dezamagită de mine dar și de Lisa. Ziua de azi însă, a venit ca un semn de la Domnul.
Sâmbată trebuia să ne întâlnim însă eu am avut o întâlnire cu liderii de la Awana și din pacate a trebuit sa anulăm întâlnirea. Am stabilit că ne vedem azi după biserică. Lisa a vrut foarte mult să mergem la pizza sau la film.
Read more
Am luat-o pe Alice de acasă și ne-am îndreptat spre strada Clinicilor. Pe drum mi-a povestit de spectacolul pe care l-a avut la școală pentru copiii cu sindrom Down. Mi-a povestit și de spectacolul de balet al surorii ei.
Read more

Past Projects

Big and Small, Friends are All

Big and Small, Friends are All

By this project we aim to increase children’s self-confidence, to improve their self-image and to widen their knowledge horizon.

Wings for Children

Wings for Children

Wings for Children is a recreational and educational project for hospitalized children and it takes place on the wards of the Children Hospital in Cluj-Napoca.

The Mentor's Gala

The gala aimed at rewarding the volunteers for one more year of work and involvement in the mentoring project.

YOU CAN HELP ONE DISCOVER HIS VALUE. BE A HELPING HAND!

EVERY HELP COUNTS. GET INVOLVED!

NEWSLETTER SIGN-UP